Despre noi

De când ne știm iubim copiii, iar de când au apărut în viața noastră ”ursuleții”, cei doi băieței jucăuși și poznași, suntem foarte atenți la tot ce alegem pentru ei, pentru a fi în siguranță și a avea o dezvoltare cât mai armonioasă prin intermediul jocului. De aceea ne-am gândit să împărtășim prin magazinul nostru online de jocuri, cărți, jucării și produse pentru copii o parte din povestea noastră.

Fiecare produs este ales pentru calitățile și beneficiile pe care le are și nimic nu se regăsește întâmplător pe platforma ”Ursuleți”. Prioritatea noastră este ca copiii dvs. să fie în siguranță, dar în același timp să se dezvolte și să învețe despre lumea aceasta minunată într-un mod educativ și distractiv, cu jucării și jocuri care stimulează creativitatea, dezvoltă imaginația și motricitatea fiind selectate pe categorii de vârstă și etape de dezvoltare.

Toate produsele sunt din materiale non-toxice, din lemn astfel ca atunci când copilul ”testează” gustul jucăriilor, aceasta fiind una dintre plăcerile micuților exploratori, nu este în pericol.

Din dragoste pentru copii începem această poveste, astfel că tot ce regăsiți aici, este ceea ce am alege și pentru copilașii noștri, ei fiind cei care ne inspiră în alegerea produselor, jocurilor și jucăriilor.

Sperăm să vă placă să călătoriți și să creșteți frumos împreună cu noi pe Ursuleți!